Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Fundația Regală „Margareta a României” lansează selecția bursierilor pentru ediția 2024

Publicat: joi, 30 Noiembrie 2023 , ora 0.00

Fundația Regală "Margareta a României" lansează selecția la nivel național a bursierilor care vor face parte din ediția cu numărul 16 a proiectului "Tinere Talente". Acesta se adresează elevilor sau studenților cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, care studiază la liceele și universitățile cu profil muzical și artistic din toată țara și care provin din familii cu venituri reduse.

Tinerii selectați vor fi sprijiniți, pe tot parcursul anului următor, prin burse în valoare de până la 2000 de euro, programe de mentorat intergenerațional, dar și acțiuni de promovare.

Înscrierile au loc până în data de 30 noiembrie 2023, prin trimiterea dosarului de candidatură la adresa de e-mail: tineretalente@fundatiaregala.ro.

Mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate și modalitatea de participare vă stau la dispoziție pe site-ul www.tineretalente.org.

Programul național "Tinere Talente", a debutat în anul 2009 cu scopul de a sprijini și de a promova tinerii artiști care au nevoie de sprijin financiar pentru a-și atinge adevăratul potențial și a-și exprima talentul.

Sarah Natsis