ACUM:
12.00
Interpreții Festivalului 'George Enescu' 2021
Marile nume invitate, în înregistrări de referință.
Urmează: 13.00 Info buletin muzical Știrile muzicale ale zilei.
Apoi: 13.05 Polifonii Universal și românesc, creație și interpretare.

Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale - Iunie 2021

Publicat: marți, 1 Iunie 2021 , ora 12.01

Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.


Joi, 3 iunie 2021,
ora 20.30
Transmisiune directă de la Copenhaga. Concert susținut de Orchestra Filarmonicii din Viena la Sala Radiodifuziunii Daneze. Dirijor Daniel Harding. Gustav Mahler - Adagio din Simfonia a X-a și Simfonia I în Re major "Titanul".


Vineri, 11 iunie 2021, ora 21.00
Transmisiune directă de la Hamburg. Concert susținut de Orchestra Elbphilharmonie la "Elbphilharmonie". Dirijor Carlos Miguel Prieto. Alberto Ginastera - Variațiunile concertante op. 23; Bernd Alois Zimmermann - Concertul pentru trompetă și orchestră "Nobody knows de trouble I see" (solist Hakan Hardenberger); Manuel de Falla - Muzica baletului "Amorul vrăjitor".Joi, 24 iunie 2021, ora 21.30
Transmisiune directă de la Saint-Denise. Concert susținut de Orchestra Națională a Franței la Biserica din Saint-Denise. Dirijoare Karina Canellakis. Solistă soprana Camilla Nylund. Richard Wagner - Uvertura operei "Tannhäuser"; Richard Strauss - "Ultimele patru lieduri"; Johannes Brahms - Simfonia a IV-a op.98 în mi minor.