Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

„#Whistle”, un nou concert AdMusicam Concert Series

Publicat: miercuri, 22 Noiembrie 2023 , ora 0.00

Programul AdMusicam Concert Series continuă astăzi, 22 noiembrie, cu un concert ce va avea loc la Sala Mare a Institutului Cultural Român începând cu ora 19.00.

Intitulat #Whistle, concertul va fi susținut de flautista Ioana Balașa, violoncelistul Constantin Borodin, violoniștii Răzvan Păun, Andrei Luca Mărăcine, violistul Daniel Ciobanu, clarinetistul Andrei Văleanu, harpista Alice Hristodor și Fabiani Prcsina la pian.

Din program fac parte "Pavana" de George Enescu, "Assobio a Jato" pentru flaut și violoncel de Heitor Villa Lobos, Trio pentru clarinet, vioară și pian de Aram Haciaturian și Premiere Improvisation pentru vioară, violoncel și pian de Dinu Lipatti, printre altele.

Proiectul AdMusicam Concert Series este o componentă a programului de instruire #AdMusicam, adresat muzicienilor cu vârste între 16 și 25 de ani și organizat de Institutul Cultural Român, în acest an, la Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia, în perioada 26 iunie - 9 iulie 2023. Tinerii absolvenți ai programului susțin, pe parcursul acestui an, o serie de concerte în mai multe spații din București.

Ana Sireteanu