Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Piața Festivalului „George Enescu” - trei evenimente în aer liber în București

Publicat: marți, 19 Septembrie 2023 , ora 0.00

În Piața Festivalului "George Enescu" au loc, până pe data de 24 septembrie, concerte cu intrarea liberă. Astăzi, 19 septembrie 2023, organizatorii propun trei evenimente.

Începând cu ora 19.00, publicul va putea urmări recitalul susținut de bursierii Fundației Regale "Margareta a României", un eveniment prin care se dorește promovarea tinerilor artiști aflați la început de drum.

De la ora 20.00, pianista Mădălina Pașol va susține un recital din programul căruia fac parte lucrări semnate de Frédéric Chopin, Serghei Rahmaninov și Franz Liszt.

Programul muzical al zilei se încheie cu "Legends" - concertul susținut de flautistul Matei Ioachimescu împreună cu formația PERCUSSIONescu, alcătuită din Irina Rădulescu la marimbă și Andrei Duță la vibrafon, începând cu ora 21.00.

Următoarele concerte din seria ce se desfășoară live în fața Ateneului Român sunt programate mâine, 20 septembrie. Piața Festivalului face parte din seria de proiecte ale Festivalului "George Enescu" și este organizată cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București.

Sarah Natsis