Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Săptămâna Internațională a Muzicii Noi, 21-28 mai 2023

Publicat: duminică, 28 Mai 2023 , ora 0.00

În cadrul Festivalului "Săptămâna Internațională a Muzicii Noi", puteți urmări astăzi de la ora 11.00 la Sala "George Enescu" a Universității Naționale de Muzică București, în seria "Gulliver", concertul "Percuționiștii". Interpretează Ansamblul de Percuție "Game" sub conducerea muzicală a lui Alexandru Matei. În program regăsim lucrări de: Anatol Vieru, Doina Rotaru și Octavian Nemescu.

De la ora 17.00, la Sala "Constantin Silvestri" a UNMB, publicul poate asista la un concert de muzică electronică, cu participarea soliștilor Barrie Webb la trombon și Diana Jipa la vioară. În programul - inclus în seria "Matrix" - sunt cuprinse lucrări de Vinko Globokar, Maia Ciobanu, Jonathan Harvey, Roman Vlad și Stuart Greenbaum.

Începând cu ora 19.00 la Sala "George Enescu" a Universității Naționale de Muzică București, puteți urmări concertul "Ulise - Spuma tăcerii". Interpretează Ansamblul "Profil", director artistic: Dan Dediu. În program, lucrări de: Bogdan Vodă, Mihaela Vosganian, Ghenadie Ciobanu, Adina Dumitrescu și Dan Dediu.

Alexandru Philippide