ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Se lansează albumul "Doamnele muzicii românești" - la Sala Mare Arcub

Publicat: sâmbătă, 9 Noiembrie 2019 , ora 0.00
În această seară de sâmbătă, 9 noiembrie 2019, la Sala Mare a Centrului Cultural al Municipiului București - ARCUB Gabroveni, violonista Diana Jipa și pianistul Ștefan Doniga vor prezenta publicului un nou produs discografic. Sub titlul "Doamnele muzicii românești", discul este parte a unui proiect amplu, care a cuprins activitate de cercetare, realizare de înregistrări audio, producție de disc, turneu național de recitaluri și campanie media asociată, precum și distribuirea gratuită în școli a 500 de exemplare ale acestui produs discografic unicat.
Proiectul celebrează importanța și valoarea prezenței feminine în cultura și societatea românească, o prezență care, prin intermediul unor remarcabile personalități - creatoare de act cultural și artistic, compozitoare, oameni de știință, sportive inegalabile - a dăruit României modele umane excepționale.
La lansare participă și colegii noștri Monica Isăcescu și Ștefan Costache, autorii textului de prezentare din broșura albumului. Ora de începere este 18,00.
Ioana Marghita