ACUM:
10.30
Festivalul Internațional „George Enescu”
Urmează: 12.30 Jazz á la carte Jazz de week-end, pentru toți.
Apoi: 13.00 Un cuvânt, o idee muzicală (R)

Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Recital cu muzică de Chopin la ParkLake

Publicat: vineri, 1 Martie 2019 , ora 0.00
Vă invităm să sărbătoriți alături de noi prima zi de primăvară, în ambianța mallului ParkLake din București. Împreună cu Radio România Muzical, ParkLake prezintă recitalul susținut de pianista Sînziana Mircea, cu valsuri și nocturne de Chopin. Special pentru acest recital care începe la ora 19.00, pe scenă este instalat un pian de concert. La finalul serii, pianista va oferi autografe.
Și tot astăzi, puteți să-l descoperiți pe Frédéric Chopin, muzicianul polonez născut în 1 martie 1810, în cadrul expoziției deschise în Main Square din ParkLake. Expoziția cuprinde desene realizate de elevi ai Liceului de Arte "Nicolae Tonitza" din București, inspirate de audiții ale pieselor de Frédéric Chopin pe care le va interpreta Sînziana Mircea. Este o altfel de punere în pagină a proiectului Radio România Muzical "Ascultă 5 minute de muzică clasică", derulat în spații neconvenționale și în școlile din România.
ParkLake Shopping Center continuă seria de evenimente organizate alături de Radio România Muzical, ce-și propun să aducă publicului larg experiențe deosebite, în acordurile muzicii clasice. După recitalul susținut de Alexandru Tomescu și concertul Orchestrei de Cameră Radio din 2018, sunt programate, în 2019, recitalul pianistei Sînziana Mircea, în 1 martie, și concertul violonistului Alexandru Tomescu și al Corului de Copii Radio - pe 24 martie 2019.
Ana Diaconu