ACUM:
0.00
Adagietto
În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...
Urmează: 0.55 Imnul de stat
Apoi: 1.00 Notturno produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio

Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Audiții pentru bursele SoNoRo, la UNMB

Publicat: duminică, 17 Februarie 2019 , ora 0.00
Programul de burse SoNoRo Interferențe ajunge în anul 2019 la cea de-a XIII-a ediție și anunță noi preselecții pentru tinerii muzicieni români. Pe 17 februarie, la Universitatea de Muzică din București, vor avea loc audițiile în urma cărora vor fi selectați tinerii muzicieni cărora li se vor acorda anul acesta burse de studiu în Italia - la Montepulciano, în România - la Port Cultural Cetate, și în Germania - la Traunstein.
Câștigătorii burselor, instrumentiști cu vârste cuprinse între 13 și 30 de ani, vor intra într-un program de pregătire alături de muzicieni consacrați și profesori la câteva dintre cele mai importante școli de muzică din Europa: Diana Ketler, Janis Makeckis, Mihaela Martin, Cristoph Wyneken, Răzvan Popovici, Marcin Sieniawski, Frans Helmerson și Thorsten Johanns.
Bursa de studii SoNoRo Interferențe se adresează tinerelor talente muzicale și constă în gratuitatea cursurilor (muzică de cameră + instrument solo: pian, vioară, violă, violoncel și clarinet), acoperirea costurilor de transport din București la localitatea workshop-ului, cazarea și masa gratuite pe durata programului.
Larisa Clempuș