Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Concertul caritabil 'Suflet în culori', la Muzeul Național de Artă

Publicat: sâmbătă, 31 Martie 2018 , ora 0.00
Astăzi, 31 martie 2018, începând cu ora 19.00, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism, în colaborare cu Centrul Național de Artă Tinerimea Română organizează cea de-a V-a ediție a evenimentului SUFLET ÎN CULORI, concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism.
Este cel de-al cincilea an în care Asociația Help Autism marchează Ziua Internațională a Conștientizării Autismului (2 aprilie), prin intermediul evenimentului cultural menit să atragă atenția asupra problematicii autismului în România și totodată să strângă fonduri pentru susținerea celor 500 de copii din asociație.
Concertul de anul acesta se desfășoară la Muzeul Național de Artă, sala Auditorium, și este susținut de soprana Rodica Vică, mezzo-soprana Andreea Iftimescu, baritonul Vlad Crosman și ansamblul Musica Ricercata. Dirijor: Gabriel Bebeșelea.
Fondurile colectate din participarea la eveniment vor fi direcționate către programele de terapie ale copiilor cu autism din cadrul de Asociației Help Autism. Pentru a participa la eveniment puteți intra pe link-ul http://helpautism.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=5434 pentru a dona o oră de terapie copiilor speciali.
Larisa Clempuș