Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Evenimente organizate de Muzeul Național 'George Enescu'

Publicat: miercuri, 3 Mai 2017 , ora 11.43
Mâine va avea loc la de la ora 18 la Aula Palatului Cantacuzino un recital cu lieduri enesciene susținut de baritonul Radu Cojocariu, mezzosoprana Martiniana Antonie și pianista Cezara Florentina Petrescu. Aceștia vor interpreta creații realizate pe versuri de Carmen Silva și Clement Marot.
Tot la Muzeul Enescu, dar la cel din Dorohoi, va avea loc mâine Concertul Conferință 'Oedipe pe înțelesul tuturor' susținut de baritonul Ștefan Ignat, soprana Renata Vari și pianista Liana Mareș. Evenimentul va fi însoțit expoziția ”Oedipe” a Muzeului Național ”George Enescu” din București realizată de Cristina Andrei. Ora de începere este 17.
Iar vineri, de la ora 18, la Aula Palatului Cantacuzino va avea loc recitalul intitulat 'Omagiu lui Enescu', înscris în programul Restitutio, care își propune să recreeze concerte și recitaluri celebre oferite publicului de Enescu. Violoniștii Simina Croitoru, Gabriel Croitoru și pianistul Mihai Ungureanu vor interpreta opusuri de Johannes Brahms, George Enescu și Pablo de Sarasate.