Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

OPERA FANtastica - pentru prima dată la Muzeul Colecțiilor de Artă

Publicat: vineri, 31 Martie 2017 , ora 0.00
În această seară, de la ora 18,00, Muzeul Colecțiilor de Artă din București găzduiește o nouă ediție a seratelor muzicale OPERA FANtastica, inițiate și moderate de Luminița Arvunescu în colaborare cu "Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură". Invitata evenimentului - ce are loc pentru prima oară la Muzeul Colecțiilor de Artă - este soprana Laura Tătulescu, una dintre cele mai reprezentative artiste din noua generație de artiști lirici formați în România, fostă membră a prestigioaselor ansambluri de soliști ai Operelor de Stat din Viena și Munchen - cu care Luminița Arvunescu va dialoga, ca de obicei, atât pe teme de biografie personală, cât și pe teme muzicale.
De asemenea, Laura Tătulescu va susține o serie de momente muzicale, fiind acompaniată la pian de Luminița Berariu. Programul cuprinde și prima audiție a unei piese semnate de compozitorul francez Thierry Huillet, prezent la eveniment împreună cu soția sa, violonista Clara Cernat.
Iar de la ora 18.00 la ora 18:30 publicul va putea vizita expoziția "Pictură românească (1875-1945)", expoziție găzduită de Muzeul Colecțiilor de Artă (Corp C) în perioada 14 februarie - 30 aprilie 2017.