Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

O nouă ediție Opera FANtastica are loc în 31 martie

Publicat: miercuri, 29 Martie 2017 , ora 0.00
Vineri, 31 martie 2017, de la ora 18:00, iubitorii și cunoscătorii în devenire ai muzicii clasice sunt așteptați la Muzeul Colecțiilor de Artă pentru o nouă ediție a seratelor muzicale OPERA FANtastica, inițiate și moderate de Luminița Arvunescu în colaborare cu "Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură". Invitata acestei serate - găzduite în premieră de Muzeul Colecțiilor de Artă este soprana Laura TĂTULESCU - una dintre cele mai reprezentative artiste din noua generație de artiști lirici formați în România, fostă membră a prestigioaselor Ansambluri de Soliști ai Operelor de Stat din Viena și Munchen - cu care Luminița Arvunescu va dialoga, ca de obicei, atât pe teme de biografie personală, cât și pe teme muzicale.
În cadrul aceluiași eveniment Laura Tătulescu va susține o serie de momente muzicale, fiind acompaniată la pian de Luminița Berariu. Programul muzical al seratei va cuprinde și o primă audiție a unei piese semnate de compozitorul francez Thierry Huillet, prezent la eveniment împreună cu soția sa, violonista Clara Cernat.
Iar de la ora 18.00 la ora 18:30 publicul va putea vizita expoziția "Pictură românească (1875-1945)" din colecția Fundației Bonte, expoziție găzduită de Muzeul Colecțiilor de Artă (Corp C) în perioada 14 februarie - 30 aprilie 2017.