ACUM:
7.00
Musica viva
Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Urmează: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 9.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Vlad Maistorovici și Diana Ionescu în dialog cu Alice Năstase Buciuta

Publicat: marți, 6 Aprilie 2021 , ora 0.00
Până în 27 aprilie, în fiecare săptămână, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, Asociația Help Autism, Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Kaufland România și Radio România Muzical, invită publicul la o serie de întâlniri virtuale ce se vor desfășura sub genericul “Dialogurile sufletului. Alice Năstase Buciuta în dialog cu…” – ediție specială dedicată proiectului SUFLET ÎN CULORI în beneficiul copiilor cu autism.
Jurnalista Alice Năstase Buciuta, ambasador Help Autism 2019, se va întâlni atât pe calea undelor, cât și în studioul Canalului 33 România – partener al evenimentului, cu o parte dintre muzicienii români și străini care au susținut – prin arta lor – cauza acestor copii de-a lungul celor șase ediții ale proiectului SUFLET ÎN CULORI. Concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism.
Toate aceste întâlniri virtuale vor prilejui publicului nu doar bucuria reîntâlnirii cu unii dintre cei mai talentați muzicieni, ci și posibilitatea de a susține copiii și adolescenții cu autism prin donații pe platforma Galantom, fondurile obținute fiind direcționate către programele de terapie prin care Help Autism sprijină anual 600 de copii și adolescenți să-și atingă potențialul.
Astăzi, 6 aprilie, Alice Năstase Buciuta va sta de vorbă, începând cu ora 18:00, cu violonistul Vlad Maistorovici și pianista Diana Ionescu. Iar vineri, 9 aprilie, invitații cunoscutei jurnaliste vor fi violonistul Remus Azoiței și pianista Mara Dobrescu.
Întâlnirile se desfășoară atât pe pagina de Facebook a Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură și pe canalul YouTube al asociației, cât și pe paginile de Facebook ale Asociației Help Autism, Radio România Muzical și pe cea a revistei Marea Dragoste. Întâlnirea de astăzi, 6 aprilie și cea din 27 aprilie vor putea fi urmărite și pe pagina de Youtube a postului Canal 33 România.
Ioana Marghita