ACUM:
1.00
Notturno
Produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio.
Urmează: 7.00 Allegro... de weekend Un matinal clasic, într-un tempo vivace.
Apoi: 9.50 Promo

Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Trei spectacole astăzi, la Opera Comică pentru Copii

Publicat: vineri, 12 Aprilie 2019 , ora 0.00
Opera Comică pentru Copii prezintă astăzi, în ambianța Sălii UnderGrant, spectacolul de balet „Mirandolina”, după „Hangița” de Carlo Goldoni. Coregrafia este semnată de Mihai Babușka, iar scenografia - de Viorica Petrovici. Spectacolul are trei reprezentații, de la orele 11:00, 12:30 și 18:00.
În cursul dimineții, pot fi urmărite două reprezentații ale spectacolului „România Muzicală”, susținut de Ansamblul Liric al Operei Comice. Evenimentul se desfășoară în Salonul „Mozart”, de la orele 10:00 și 11:00 și propune atât aranjamente din muzica tradițională, cât și lucrări din repertoriul cult românesc, precum „Lăutarul” de George Enescu, Balada de Ciprian Porumbescu sau „Valurile Dunării” de Iosif Ivanovici. Participă actorii Raluca Botez, Ana Maria Căliță, Florin Crăciun și Ștefan Hotnog.
Nu în ultimul rând, de la ora 18:30, Sala Mare a Operei Comice găzduiește spectacolul „Figaro, Figaro, Figaro”, o adaptare după opera „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini. Regia este semnată de Cristian Mihăilescu.
Ana Diaconu