ACUM:
15.55
Promo
Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Urmează: 15.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.
Apoi: 16.00 Poveștile de succes ale muzicii Interviuri-reper cu muzică

Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Spectacolele zilei la Opera Comică pentru Copii

Publicat: sâmbătă, 13 Aprilie 2019 , ora 0.00
Trei titluri apar în agenda de astăzi a Operei Comice pentru Copii. În ambianța Sălii UnderGrant, este prezentat spectacolul de balet „Mirandolina”, după „Hangița” de Carlo Goldoni. Coregrafia este semnată de Mihai Babușka, iar scenografia - de Viorica Petrovici. Spectacolul are două reprezentații, de la orele 11:00 și 13:30.
În cursul dimineții, poate fi urmărit și spectacolului „România Muzicală”, susținut de Ansamblul Liric al Operei Comice. Evenimentul se desfășoară în Salonul „Mozart”, de la ora 10:00 și propune atât aranjamente din muzica tradițională, cât și lucrări din repertoriul cult românesc, precum „Lăutarul” de George Enescu, Balada de Ciprian Porumbescu sau „Valurile Dunării” de Iosif Ivanovici. Participă actorii Raluca Botez, Ana Maria Căliță, Florin Crăciun și Ștefan Hotnog.
Nu în ultimul rând, de la ora 17:00, Sala Mare a Operei Comice găzduiește spectacolul „Figaro, Figaro, Figaro”, o adaptare după opera „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini. Regia este semnată de Cristian Mihăilescu.
Ana Diaconu