Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Se încheie ediția a VI-a a Vibrate!festival

Publicat: luni, 26 Octombrie 2020 , ora 0.00

După cele 6 concerte care au avut loc la Brașov în perioada 20 - 26 septembrie, Vibrate!festival a revenit cu alte 11 evenimente desfășurate pe parcursul acestei luni la Brașov și București. Toate concertele actualei ediții, cu numărul VI, care se încheie astăzi, 26 octombrie, au fost transmise online pe pagina de Facebook a festivalului.

În această după-amiază, de la ora 17.00, muzicologul Petruța Măniuț stă de vorbă cu compozitorul și violonistul Vlad Maistorovici despre Simfonia de Lockdown, lucrare compusă de muzician. 

În seria dedicată ”Integralei simfoniilor lui Beethoven în transcripii camerale istorice”, tot astăzi, 26 octombrie, la Ateneul Român, de la ora 19.00, are loc concertul Living Symphonies II, în interpretarea violoniștilor Vlad Maistorovici, Andrei Stanciu, violiștilor Adrian Vasile, Emma Rotomeza și violoncelistei Andreea Țimiraș. În program, Simfonia a VIII-a op. 93 de Beethoven, în aranjament pentru cvintet de coarde. Și acest concert va fi transmis în direct, online, pe pagina de Facebook a festivalului.

Ioana Marghita