Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Recitaluri aniversare organizate de Radio România Muzical

Publicat: luni, 16 Mai 2022 , ora 0.00
În cadrul serilor Radio România Muzical - 25, vor avea loc în luna iunie două recitaluri. În 2 iunie 2022, violonistul Răzvan Stoica și sora sa, pianista Andreea Stoica, vor interpreta Rapsodia de concert Tzigane de Maurice Ravel, Ciaccona în sol minor de Tomaso Vitali, Suita italiană de Igor Stravinski și Sonata D 574 în La major de Franz Schubert. Programul va fi urmat de lansarea albumului Lost in translations, apărut în 2021 la Editura Casa Radio, înregistrat de cei doi protagoniști alături de Kamerata Stradivarius.
Iar în 9 iunie 2022, pianistul Cristian Sandrin va susține un recital ca parte a proiectului Moștenitorii României muzicale, organizat de Radio România Muzical și Rotary Club Pipera. Tânărul muzician, absolvent al Academiei Regale de Muzică din Londra și laureat a numeroase concursuri internaționale, va prezenta Variațiunile Goldberg de Johann Sebastian Bach.
Cele două recitaluri au loc la Sala Radio, cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la înființarea postului Radio România Muzical.
Larisa Clempuș