ACUM:
14.00
Concertele lumii
Primite prin intermediul Uniunii Europene de Radio.
Urmează: 15.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 15.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Ioana Cristina Goicea, în recital la Sala Radio

Publicat: luni, 23 Septembrie 2019 , ora 0.00
Sub egida proiectului Moștenitorii României Muzicale, în data de 12 octombrie 2019 Ioana Cristina Goicea va susține un recital pe scena Sălii Radio, alături de pianistul Andrei Banciu. Violonista, laureată a celebrei competiții Regina Elisabeta de la Bruxelles în luna mai a acestui an, va oferi un program alcătuit din lucrări semnate de Piotr Ilici Ceaikovski, Maurice Ravel și Camille Saint-Saëns.
Referindu-se la evoluția sa în concursul din capitala Belgiei, violonistul Vadim Repin, membru al juriului, declara într-un interviu acordat în exclusivitate pentru postul nostru de radio că: "Ioana Cristina Goicea a cântat minunat, a fost foarte pasională și puternică. Este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Și asta e ceea ce contează. Ioana Cristina Goicea are potențial să devină o stea și va fi minunat să o ascult din nou."
Proiectul Moștenitorii României Muzicale este organizat de Radio România Muzical, în colaborare cu Rotary Club Pipera și propune recitaluri susținute de tineri interpreți români de excepție. Evenimentele din acest proiect se desfășoară la Sala Radio, având avantajul unui program accesibil și de scurtă durată, fiind gândite pentru publicul larg.
Larisa Clempuș