Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Festivalul "Meridian" - trei noi grădini sonore

Publicat: vineri, 8 Noiembrie 2019 , ora 0.00
Festivalul "Meridian", dedicat creației muzicale contemporane și moderne, vă așteaptă să explorați astăzi noi grădini sonore. "Grădina de ceață" se numește concertul ce are loc, de la ora 17,00, în Aula Palatului Cantacuzino, realizat cu sprijinul Institutului Cultural Român. Evoluează Luosha Fang la vioară și violă și pianistul Michael Djupstrom, într-un program cu opusuri de Bright Sheng, Ulpiu Vlad, Marc Mellits și Adrian Pop, între alții.
Începând cu ora 19,00, la Casa Artelor "Dinu Lipatti" - recital de lied pe care îl vor susține soprana Bianca Manoleanu și pianistul Remus Manoneanu, sub genericul "Casa cântecelor".
Iar de la ora 20,30, în Studioul de Operă și Multimedia al Universității Naționale de Muzică puteți vizita "Grădina zen". Vor fi de urmărit lucrarea "Gotham" pentru mediu electronic de Adrian Borza, "Monotonie în aur și argint de" Corneliu Dan Georgescu, proiecție de film și "Into my gong self" de Mihaela Vosganina, cu Mihaela Vosganian, Armine Vosganian (voce și percuție), Anastasia Grigore (dans în coregrafia Lilianei Iorgulescu) și Raluca Ghideanu (sculptură vivantă).


Ioana Marghita