ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

3 concerte la Sala Radio, în perioada 9 - 11 decembrie

Publicat: luni, 2 Decembrie 2019 , ora 0.00
La Sala Radio vor avea loc pe 9, 10 și 11 decembrie trei concerte organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, realizate în coproducție cu Radio România Muzical.
Luni, 9 decembrie 2019, concertul „Crăciun în stil englezesc" va fi susținut de Corul Colegiului „Gonville and Caius” din Cambridge dirijat de Paul Brough și Corul „Vox Medicalis” condus de Tudor Ionescu. În program vor fi incluse piese de Crăciun semnate de compozitori britanici, dar și creații din repertoriul românesc. Concertul este organizat de Ambasadei Marii Britanii la București.
Marți 10 decembrie, se va desfășura recitalul de Crăciun propus de Centrul Rus de Știință și Cultură. În fața publicului se vor afla pianiștii Eduard Kunz, Andrei Diev, Catinca Nistor, Matei Lăbunț și Sabina Suciu, care vor interpreta partituri de George Enescu, Sergei Rahmaninov și Anton Arensky.
Iar miercuri, 11 decembrie, este programat concertul „Iarna" cu muzică de Crăciun, în aranjamente pentru nai și coarde, ce vor fi interpretate de Andreea Chira și Ansamblul austriac de coarde « Kahlo ». Concertul este organizat de Ambasada Austriei la București, Forumul Cultural Austriac.
Toate aceste evenimente vor începe la ora 19,00.
Maria Isabella Nica