ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Concert caritabil de Ziua Copiilor la Sala Radio

Publicat: duminică, 7 Iunie 2015 , ora 10.17

Radio România și Fundația Vodafone România au organizat sâmbătă, 6 iunie, la Sala Radio, un concert caritabil la care au fost invitați peste 700 de copii de la centre de zi și de plasament aflate în grija ONG-urilor partenere ale Fundației Vodafone România.

Dedicat Zilei Copiilor, evenimentul face parte dintr-o serie de concerte și spectacole pentru copii, organizate periodic de Radio România și Fundația Vodafone.

Cei mici au fost invitați, pentru câteva ore, să pătrundă într-o lume de basm în care personaje costumate în prinți, prințese, spiriduși și eroi cunoscuți din basme i-au antrenat să participe la jocuri și ateliere de creație (face painting, numere de magie, baloane și figurine din baloane, teatru de păpuși, LEGO).

Ziua Copiilor s-a încheiat cu un spectacol susținut de Corul de Copii Radio, Mădălin Voicu, Maria Grosu, Nicoleta Luca, Bibi, Magicianul și presărat cu multe surprize care au stârnit ropote de aplauze și ovații din partea micilor spectatori.

Și pentru a da mai departe, la rândul lor, ceva din bucuria acestei zile dedicate copiilor, mulți dintre cei prezenți au răspuns invitației organizatorilor de a dona câte o jucărie pentru alți copii mai puțin norocoși decât ei.

Serviciul Comunicare

Foto: Alexandru Dolea