Arhivă : Actualitatea internațională Înapoi

Concert cu Nicolae Voiculet, la Bratislava

Publicat: duminică, 27 Noiembrie 2016 , ora 0.00
Institutul Cultural Român de la Viena și Ambasada României la Bratislava marchează Ziua Națională a României printr-un concert susținut de naistul Nicolae Voiculeț alături de Klaus Dieter Untch la orgă și de ansamblul numit "Orchestra România". Evenimentul are loc joi, 1 decembrie, în Sala Oglinzilor din Palatul Primatului din Bratislava.
Concertul este parte a turneului România 100 - D.O.R., un concept dezvoltat de Nicolae Voiculeț, ambasador al turismului românesc. Proiectul muzical este gândit ca unul de promovare a identității românești și de redescoperire a valorilor naționale și invită publicul să se alăture evenimentelor dedicate responsabilizării sociale și culturale, respectului față de natură și mediul înconjurător.
Nicolae Voiculeț prezintă concertul la Bratislava în cadrul unui turneu care cuprinde evenimente în China, Marea Britanie, Austria, Cehia și România. Turneul se desfășoară până în luna decembrie 2018 când va avea loc la Alba Iulia un concert ce va marca aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire.