ACUM:
21.30
Scena europeană
Înregistrări sau concerte în direct.
Urmează: 23.30 Sunete contemporane Incursiune în lumea muzicii contemporane românești.
Apoi: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...

Arhivă : Actualitatea internațională Înapoi

Meniu gastronomic elaborat pentru Balul Operei din Viena

Publicat: luni, 13 Februarie 2012 , ora 17.04
Restaurantele de lux Sacher şi Korso din Viena, insărcinate prin tradiţie cu elaborarea complicatului meniu pentru Balul Operei din Viena, eveniment la care invitată de onoare este anul acesta şi soprana Angela Gheorghiu, şi-au propus şi in acest an să fie la inălţime. Potrivit purtătoarei de cuvant a restaurantului Sacher, meniul a fost pregătit in amănunt cu cateva luni inainte, in acest an fiind mult mai bogat şi cuprinzand de la consommé pană la viţel cu trufe şi ravioli, fără a exclude apreciata prăjitură cu ciocolată Tanariva. Balul Operei din Viena, ce va avea loc in 16 februarie, constituie cel mai important eveniment muzical al tradiţionalului sezon austriac al balurilor.