Actualitatea internațională Înapoi

Turneul Național „Flautul Fermecat“ ajunge în SUA

Publicat: vineri, 18 Martie 2016 , ora 0.00
Turneul Național „Flautul Fermecat“, un proiect Radio România, cu flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și pianistul Horia Mihail, trece oceanul pentru a poposi la Washington, DC și la New York, cu un program ”100% românesc”.
Ca rezultat al reacțiilor pozitive din partea Uniunii Europene de Radio și Televiziune (EBU), la proiectul de colaborare între ICR New York, Radio România și European Broadcasting Union, prin includerea câte unui recital organizat de ICR New York în parteneriat cu Radio România în agenda MET Broadcasters’ Day in New York, în 2014 și în 2015, anul acesta, recitalul organizat la New York va marca 25 de ani de parteneriat între EBU si Metropolitan Opera House, New York.
Recitalul va fi prezentat la sediul Ambasadei României din Washington, DC, astăzi, 18 martie, de la ora 18:30, iar la New York, în 20 martie, ora 12:00, la Victor Borge Hall. În program - lucrări de Anton Pann, George Enescu, Tudor Ciortea, Paul Constantinescu, Petre Elinescu, Ciprian Porumbescu, Vasile Jianu, Ioan Dobrinescu și Tiberiu Brediceanu.