În universul muzicii Înapoi la: Emisiuni

În universul muzicii cu...Marina Constantinescu (I)

Publicat: Sâmbătă, 6 Martie 2010 , ora 16.05
Întâmplarea sau...nu face ca în luna martie 2010 să port primul dialog cu...o femeie în cadrul emisiunilor În universul muzicii.

Pe Marina Constantinescu cu toții o cunoaștem în calitate de realizatoare a emisiunii "Nocturne" de la TVR sau de critic teatral al publicației "România literară". E puțin neașteptat, deci, pentru cei care nu fac parte din cercul ei restrâns de prieteni, că Marina Constantinescu este o atât de mare iubitoare a muzicii clasice. De altfel, eu însămi am realizat acest lucru după ce am citit un articol scris de Marina Constantinescu în "România literară" despre...Radio România Muzical.

Da, Marina Constantinescu este un mare fan Radio România Muzical, pentru că este un fan al adevăratelor valori care se pare că întârzie să-și ocupe locul binemeritat și în societatea româneacă contemporană.

Marina Constantinescu iubește muzica clasică și prin prisma poveștilor de viață trăite, relaționate cu anumite lucrări muzicale. Care sunt acestea, vom descoperi pe parcursul celor 4 emisiuni din luna martie din seria În universul muzicii cu...Marina Constantinescu.
Cristina Comandașu