Arhivă : Evenimentele săptămânii Înapoi

Revelionul Melomanilor la Radio România Muzical

Publicat: marți, 15 Decembrie 2015 , ora 15.03
4 ore vom petrece împreună la Radio România Muzical la cumpăna anilor, cu speranța că 2016 va fi un an mai bun. După tristețile personale sau colective care ne-au invadat în anul 2015, mi-aș dori ca, ascultând acest program, să vă înseninați. Sunt sigur ca în lumea ideală a muzicii bucuria poate să iasă din anonimat, poate deveni ceva normal, nu o "știre" oarecare.

Revelionul Melomanilor va fi un program deosebit dedicat dumneavoastră, tuturor celor care ne-ați însoțit pe parcursul anului 2015. Sper să vă facă plăcere să ascultați darurile noastre împachetate în "Artificiile sonore" special pregătite și să vă încânte "Bucuria dansului".

Mi-aș dori să fiți alături de mine "Romantic forever" și să ne promitem împreună că în 2016, în lumea asta cinic de grăbită, ne vom oferim un dram de timp pentru a ne bucura pur și simplu de ceva frumos. Mi-aș mai dori să gustați cu plăcere din pestrița lume sonoră a mapamondului la "Muzica lumii" dincolo de vremuri, genuri sau stiluri.

Dincolo de toate imi doresc să vă simțiți bine ascultând Revelionul Melomanilor la Radio Romania Muzical pe 31 decembrie începând cu ora 21,00 și în reluare pe 1 ianuarie 2016 de la ora 17,00.


Gabriel Marica