Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Gala Premiilor de jazz - Premiile MUZZA,ediția a XVIII-a

Publicat: joi, 17 Martie 2022 , ora 16.25

Fundația Muzza organizează duminică, 3 aprilie 2022, ora 18.00, la Hard Rock Cafe din Capitală, Gala Premiilor de Jazz -Premiile MUZZA pe 2021. Ajunsă la ediția a XVIII-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce își propune, ca de fiecare dată, să evidențieze și să premieze cele mai reușite performanțe din acest domeniu în anul precedent.

Printre artiștii invitați în gală se numără Sorin Zlat, Jezebel, Jazzy Jo Experience, trupa de blues Stones Free, tinerii muzicieni laureați ai unor recente concursuri: Andrei Tudor, Laura Orian, Vlad Briciu, Sergiu Ferat, Cosmin Farcaș, Alexandru Burcă, Ana Maria & Bogdan Munteanu, grupul de jazz Elena Gatcin.Nu vor lipsi nici invitați surpriză.

Juriul de specialitate, care a alcătuit lista de nominalizați și de laureați, este alcătuit din jurnaliști de prestigiu precum Anca Romeci, Olivia Cristina Sima, Alex Revenco și Alexandru Șipa.

Toate formațiile premiate vor susține micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz și blues.

Evenimentul este realizat și prezentat de muzicologul Alexandru Șipa - Președinte al juriului.

Gala este organizată cu sprijinul unor instituții, sponsori, parteneri media, muzicieni și simpli prieteni, toți avînd aceeași pasiune - jazzul și bluesul.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Café, în seara Galei (Sos. Kiseleff nr.32 - Parcul Herăstrău). Rezervări de locuri se pot face la tel. 021-2066261.