Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Concert Extraordinar de Anul Nou - 'Anotimpurile' de Vivaldi & Piazzolla cu Tiberiu Soare și Alexandru Tomescu

Publicat: luni, 8 Decembrie 2014 , ora 14.47
Fundația Calea Victoriei vă invită în seara zilei de 8 ianuarie, la Teatrul Odeon, să începeți anul 2015 armonios, învăluiți în acordurile luminoase din "Anotimpurile" de Vivaldi și mângâiați de ritmurile pasionale semnate de Astor Piazzolla.

Doi dintre cei mai iubiți și talentați muzicieni din tânăra generație, violonistul Alexandru Tomescu și dirijorul Tiberiu Soare, împreună cu Symphactory Orchestra, vă propun un concert intens, care îmbină două stiluri muzicale diferite - Baroc și Tango - în ambianța elegantei Săli Majestic a Teatrului Odeon.

"În pauza dintre prima parte a concertului din 8 ianuarie - "Anotimpurile", de Antonio Vivaldi - și partea a doua - "Anotimpurile de la Buenos Aires", de Astor Piazzolla - participanții vor putea ciocni un pahar de vin oferit de Valvis Holding, în foaierul teatrului.

Publicul este invitat să poarte ținută de gală, pentru a se bucura de această seară muzicală specială în eleganta sală de spectacol, concepută în stil francez eclectic de marele arhitect Gr. P. Cerchez.

Tiberiu Soare este unul dintre cei mai apreciați muzicieni români, atât în țară cât și în străinătate, dirijor principal al Orchestrelor și Corurilor Radio, invitat să dirijeze orchestre celebre din Anglia, Franța, Germania, Austria, Cehia, Rusia etc.

Alexandru Tomescu fascinează publicul cu vioara sa Stradivarius, în recitaluri și concerte. A fost aplaudat cu entuziasm la Théâtre des Champs Elysées - Paris, Carnegie Hall - New York sau Metropolitan Arts Centre - Tokio.

Symphactory Orchestra, un ansamblu de tineri muzicieni, sub atenta formare muzicală a maeștrilor Tiberiu Soare și Gabriel Bebeșelea, a fost invitată să susțină concerte în cadrul Festivalului George Enescu, Bucharest Music Film Festival, B-Fit in the Street. Symphactory Orchestra a sprijinit apariția cărții "Pentru ce mergem la Operă?", semnată de Tiberiu Soare.

Biletele se pot achiziționa numai de la Teatrul Odeon. Costul biletelor este: PLATINUM - 159 lei (cat. I - loje centrale si rind 1 & 2); GOLD - 106 lei (cat. II - sala si loje laterale); SILVER - 74,2 (cat. III).