Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Ziua Porților Deschise la Radio România Antena Satelor

Publicat: luni, 8 Aprilie 2019 , ora 14.59

Antena Satelor primește primăvara primenită, cu un studio reamenajat, emisiuni proaspete și muzică mai plină de viață. Evenimentul de inaugurare va avea loc în 10 aprilie, începând cu ora 11:00, când porțile Antenei Satelor se deschid pentru oaspeții cei mai de seamă, ascultătorii săi. Timp de 4 ore aceștia vor avea ocazia să fie parte a programelor, să vadă cum se realizează emisiunile, să-și cunoască îndeaproape prezentatorii preferați și să transmită dedicații muzicale celor dragi, chiar din studioul 24 al Radio România.

Antena Satelor este un radio care generează o stare, care degajă o atmosferă familială, bazată pe empatie, cu un balans potrivit între energie și relaxare, între emoție și atractivitate. Crearea și întreținerea acestei stări este în centrul preocupărilor sale editoriale, influențând conținutul vorbit, muzica, relaționarea cu publicul sau împachetarea produselor. Mesajul pe care Antena Satelor îl dă este acela că "suntem diferiți, dar uniți. Gândim, muncim și creăm, ne bucurăm și suferim, experimentăm și trăim împreună" cu ascultătorii postului. Toate acestea sunt ingredientele unei rețete editoriale care pleacă de la ideea simplă a unei relații de la om la om.

Ziua Porților Deschise la Antena Satelor se va desfășura pe 10 aprilie, în intervalul orar 11:00-15:00. Accesul în instituție se va face prin str. General Bethelot 60-64.