ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Premiul 'SALUT!' pentru Hildegard Ignătescu, de la Radio România Internațional

Publicat: luni, 21 Decembrie 2015 , ora 14.49
Hildegard Ignătescu, redactor la Secția Română a Radio România Internațional (RRI), a câștigat Premiul SALUT!, la categoria Radio, în urma concursului mass-media pe teme de migrație și refugiați, organizat în cadrul proiectului SALUT - Suntem Acasă în Locul Unde Trăim, finanțat din granturile SEE 2009-2014, prin Fondul ONG în România. Proiectul este derulat în parteneriat de Fundația ICAR și Muzeul Național al Țăranului Român.

Premiul a fost acordat jurnalistei Radio România Internațional pentru emisiunile Punctul pe I cu tema România, preferată de tot mai mulți străini cu povești de succes, difuzată pe 11 septembrie, și Stare de fapt, despre Fenomenul migrației și impactul asupra României, difuzată pe 15 septembrie.

• Aplicații Radio România Internațional

Radio România Internațional (RRI) a lansat versiunea 1.0 (varianta beta) a aplicației Radio Romania International pentru iOS (iPhone și iPad), descărcabilă din App Store și de pe site-ul RRI, www.rri.ro.

Anterior Radio România Internațional a lansat versiunea 0.0.1 (varianta beta) a aplicației Radio Romania International pentru Android, descărcabilă din Google Play și de pe site-ul RRI, www.rri.ro.

RRI emite în limba română, dialectul aromân și 10 limbi străine (engleză, franceză, germană, spaniolă, rusă, arabă, chineză, italiană, ucraineană și sârbă) programe de promovare a României, a politicii sale interne și externe.