ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

București FM la Gaudeamus

Publicat: marți, 17 Noiembrie 2015 , ora 13.29

Bucuresti fm respectă tradiția și lansează în acest an la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România cea de-a cincea ediție a volumului Povestea Trecătorilor.

Vă invităm să vă plimbați prin Capitală și să preluați stările pe care vi le transmit locurile noastre deosebite. Puteți să fiți misterios între Arcul de Triumf și Cișmigiu, romantic până la Stavropoleos, petrecăreț și boem prin Centrul Vechi, grandoman și narcisist până la Palatul Parlamentului, tradiționalist la Muzeul Satului, boier spre Mogoșoaia, liber și sauvage în Delta Văcărești, domn pe Domeniul Știrbey...

Vi se par cunoscute aceste puncte? Aveți dreptate, am vorbit despre ele (și despre multe altele din țară) când v-am prezentat 100 de locuri din România pe care trebuie să le vezi, în cadrul proiectului Eu aleg România - www.eualegromania.ro.

Vă așteaptă vineri, la ora 18, la standul Dacia, Adrian Majuru - istoric, Director - Muzeul Municipiului București, Florin Brușten, Secretar General - Departament Studiouri Regionale, Flavia Voinea - manager București FM.

Povestea trecătorilor este povestea pașilor noștri... și ai celor care vor să descopere orașul.

București Fm invită la cel mai important eveniment cultural de tip expozițional din România cititori de toate vârstele:

Joi, 19 noiembrie, de la ora 13.30, vă invităm la o ediție eveniment a emisiunii multiplex "România de nota 10" realizată de Departamentul Studiourilor Regionale (DSR) cu sprijinul organizației Junior Achievement România (JAR). Punem la cale o dezbatere în direct cu și despre tineri care visează și proiectează o Românie de nota 10. Alături de ei vor fi invitați speciali și public, într-un spațiu amenajat cu expoziții și prezentări ale celor mai apreciate și premiate proiecte din rândul generației tinere.

Vineri, 20 noiembrie, 100 de copii de gimnaziu vin la Salonul de Carte pentru Copii "ION CREANGĂ" să se joace într-un mod inteligent și să afle cum pot trăi într-un oraș sănătos, din toate punctele de vedere.

Vă invităm la lansări de poezie ("Stăpână pe tăcerea mea", autor Liliana Popa - vineri, ora 17.30, standul Radio România) și la o inedită și foarte veselă carte de colorat pentru oameni mari ( "Și oamenii mali al tlebui sa cololeze", sâmbătă, ora 17.00, standul Radio România).

Și, nu în ultimul rând, vă oferim premii pe toată durata Târgului de carte Gaudeamus. Sau, dacă preferați, reduceri consistente la editurile partenere!

Trebuie să faceți un lucru simplu: să ascultați București fm pe 98,3 sau pe www.bucurestifm.ro!