ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Evgheni Vodolazkin la Radio România Cultural

Publicat: luni, 5 Octombrie 2015 , ora 9.30

Marți, 6 octombrie, scriitorul rus Evgheni Vodolazkin va fi invitatul Ioanei Bâldea Constantinescu în direct, la emisiunea Orașul vorbește, într-un interviu special, difuzat la Radio Romania Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro.

Prezent la Festivalul Internațional de Literatură de la Iași, Evgheni Vodolazkin a răspuns de asemenea întrebărilor Adelei Greceanu. Acest interviu va putea fi ascultat vineri, 9 octombrie, de la ora 18.30 la emisiunea Timpul Prezent.

Considerat revelația literară a anului 2013, Evgheni Vodolazkin, a cărui operă este în curs de traducere în peste douăzeci de limbi, este doctor în științe filologice și specialist în literatură rusă veche, precum și autorul a trei romane în care poeticul și realul fuzionează în imagini literare cu amprentă unică în creația beletristică a secolului XXI.

Luni, 5 octombrie, Editura Humanitas lansează romanul 'Soloviov și Larionov' de Evgheni Vodolazkin, al doilea roman al autorului tradus în limba română, după Laur, romanul câștigător al Premiului Tolstoi în 2013.