ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Florin Ologeanu și Ansamblul Burnasul împreună prin cântec la Sala Radio

Publicat: marți, 19 Mai 2015 , ora 11.59

Duminică, 24 mai, ora 17.00, la Sala Radio, Orchestra de Muzică Populară Radio vă invită la un concert aniversar. Solistul de muzică populară Florin Ologeanu sărbătorește 45 de ani de carieră, alături de Ansamblul Burnasul, care marchează prin acest eveniment 25 de ani de activitate.

Sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraș, veți păși alături de cei aniversați și de alți invitați speciali în universul satului românesc, cu parfum de cântec autentic teleormănean. Într-un spectacol folcloric de calitate, Florin Ologeanu și Ansamblul Burnasul vor aduce pe scena Sălii Radio, prin muzica lor, tradițiile zonei Teleormanului, ilustrând prin cântece și dansuri țara haiducilor.

O serie de invitați de seamă sunt reuniți pe afișul evenimentului: Ileana Constantinescu, Veta Biriș, Dumitru Zamfira, Nineta Popa, Vasilica Dinu, Nicolae Rotaru, Gheorghița Nicolae, Emilia Dorobanțu, Alexandru Brădățan, Stana Stepanescu, Oana Tomoiagă, Șerban Horj, Alina Ceuca, Florin Pârlan, Georgiana Mănăilă, Mihai Tănase și Cristian Dumitru.

În dublă ipostază, de prezentatori ai serii și de interpreți, îi veți aplauda pe Viorica Macovei și Gelu Voicu.


ORGANIZATORI: Radio România, Primăria Municipiului Alexandria și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Teleorman.

COPRODUCĂTOR: Televiziunea Favorit

PARTENERI MEDIA: Radio Antena Satelor și Radio România Actualități.


Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în Magazinele Germanos și la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.