Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Călătorește-ți visul cu Radio România Actualități

Publicat: miercuri, 12 Noiembrie 2014 , ora 9.15
Radio România Actualități și eSKY.ro dau startul primului concurs al campaniei "Călătorește-ți visul". De astă dată va fi Târgul de Crăciun de la Nürnberg, în week-end-ul 13-14 decembrie 2014.

Concursurile vor avea premii lunare, constând în excursii pentru două persoane în destinații de top din Europa.

Pentru a participa la concurs, ascultătorii pot completa formularul aflat pe site-ul Radio România Actualități, pot accesa aplicația pe Facebook, pot trimite un email sau un simplu SMS.

Desemnarea căștigătorilor se va face în cadrul emisiunii "Ca pe Roate" la Radio România Actualități. Înscrierile au loc în perioada 10-21 noiembrie, urmând ca duminică 23 noiembrie 2014 să aflăm cine pleacă în această primă excursie a proiectului "Călătorește-ți visul!".

eSKY.ro este una dintre cele mai puternice agenții de turism din România, cu vânzare exclusiv online. Deține 28% cotă de piață, din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agențiile de turism din România și face parte din grupul multinațional eSKY.PL Group, prezent în piețele din Polonia, Bulgaria, România și Brazilia.

eSKY.ro va mai oferi și alte surprize ascultătorilor Radio România Actualități: o invitație la joc pe facebook - sub forma TRIVIA. Un prim exemplu este invitația de descoperi mai multe despre Nürnberg în "Cât de bine cunoști lumea?", o competiție a călătorilor inteligenți. Ascultătorii au astfel șansa, să se joace și să-și testeze cunoștințele în materie de călătorii.