Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Lansarea campaniei naționale 'Artiștii pentru artiști' - ediția 2014

Publicat: marți, 11 Martie 2014 , ora 15.25

Lansăm a 13-a ediție a programului social permanent al UNITER, Campania Națională "Artiștii pentru Artiști".

E din nou vremea destăinuirilor și a manifestărilor altruiste.

Început de primăvară, noi viziuni, himere reformatoare la tot pasul, însă, potrivit obiceiului deja consolidat, aceleași principii morale, umane ne îndrumă să mergem mai departe și să impulsionăm comunitatea teatrală să facem totul pentru artiștii noștri. Campania Națională "Artiștii pentru Artiști".

Din 2002, pentru UNITER Ziua Internațională a Teatrului - 27 martie nu este doar pretextul sărbătoririi universului miraculos al teatrului ci și al prețuirii seniorilor scenei.

Cei 24 de artiști de seamă ai momentului reuniți în spectacolul "Clipe de viață 2" s-au bucurat să revină și anul acesta, aproape în aceeași formulă, de această dată pe scena Sălii Radio, într-un spectacol care va avea loc în data de 31 martie 2014, ora 19.00. La final de martie vă așteptăm să ne reîntâlnim cu: Dorin Andone, Alexandru Arșinel, Ilinca Dumitrescu, Felicia Filip, Marcel Iureș, Raul Kusak, Vasile Macovei, Medeea Marinescu, George Mihăiță, Marin Moraru, Maia Morgenstern, Mihai Mălaimare și trupa Teatrului Masca, Horațiu Mălăele, Adrian Naidin band, Ioan Gyuri Pascu, Margareta Pâslaru și corul Allegretto, Tania Popa, Aurelian Octav Popa, Stela Popescu, Victor Rebengiuc, Paula Seling, Eusebiu Ștefănescu, Cătălin Târcolea. Amfitrion: Ion Caramitru. Totul pentru a elogia pe mai vârstnicii colegi care, cu tenacitate și entuziasm, au reîmprospătat, an de an, timp de o viață, miracolul teatral.

UNITER invită și în acest an pe toți cei care care și-au făcut o plăcută obișnuință în a fi aproape de seniorii teatrului, instituțiile de cultură și publicul iubitor de teatru să se alăture Campaniei Naționale "Artiștii pentru Artiști".

Sumele strânse din vânzarea de bilete se pot dona în Fondul de Solidaritate Teatrală (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei), fond special deschis la UNITER.

Mai apoi, sprijinul financiar oferit artiștilor vârstnici cu probleme de sănătate va fi dovada că acest simbolic contract de solidaritate teatrală a fost asumat și însușit.

*

Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru și de fapte bune! Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor, ci și un imens ajutor.

Biletele s-au pus în vânzare la: Sala Radio, Teatrul Național București, bilete.ro precum și în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și în magazinele Germanos.

Organizatori:

UNITER - Uniunea Teatrală din România

Societatea Română de Radiodifuziune

Primăria Municipiului București

ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București

Parteneri:

Centrul Român ITI

Societatea Română de Televiziune

Casa de Producție TVR

Parteneri media:

Radio România Actualități

Radio România Cultural

Radio România Muzical

Radio România București fm