ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

RADOR: În weekend vă așteptăm la noi! Cu multe cadouri surpriză!

Publicat: vineri, 7 Martie 2014 , ora 11.27
www.rador.ro vă invită sâmbătă, 8 martie, pe dumneavoastră, dragi domnișoare și doamne, dar și pe dumneavoastră, domnilor și tinerilor trendy, să descoperiți surprizele pe care vi le-am pregătit.

Pentru doamne, am descifrat limbajul florilor de primăvară și am călătorit pe urmele lor în istorie. De asemenea, am aflat și care sunt cele mai potrivite flori pentru a fi oferite de 8 martie. Vă spunem și cum să treceți repede peste răcelile de sezon folosind remedii naturiste și cum să comunicați mai bine cu personalitățile dificile.

În secțiunea dedicată domnilor, cele mai noi și interesante știri din lumea automobilistică sunt însoțite de multe fotografii și imagini video, astfel încât "turul virtual" să vă satisfacă pe deplin.

Invităm tinerii să descopere un nou curent, care și-a câștigat mii de fani și în România: Korean wave (valul sud-coreean). Ca să intrăm bine în atmosferă, vă tentăm cu cinci lucruri pe care trebuie să le știți despre cultura coreeană și cu șase lucruri amuzante.

Vom continua și în săptămânile următoare să alimentăm aceste rubrici de weekend cu cele mai interesante noutăți mondiale, astfel încât să deveniți pasagerii noștri privilegiați pe vaporul de lux ce își dorește să vă poarte în jurul lumii.

Astfel, Rador, agenția de presă a Radio România, se alătură demersurilor marilor agențiilor mondiale și internaționale de a oferi informații diversificate, credibile și interesante pentru utilizatorul final. Vă mulțumim pentru că alegeți Rador!