Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Cvartetul "Timisonic" - recital live online de la Timișoara

Publicat: duminică, 6 Decembrie 2020 , ora 0.00
Continuă și în această seară „Scena din cartier”, programul prin care 30 de muzicieni din sectorul independent timișorean au ocazia de a lua parte la concerte organizate în cartiere, dar și de a dialoga cu alți artiști din sectorul independent, scopul întâlnirilor fiind acela de a forma o structură asociativă pentru a facilita un dialog eficient cu autoritățile și instituțiile publice. Directorul artistic al proiectului este muzicianul Johnny Bota, unul dintre membrii fondatori ai ansamblului „Bega Blues Band”.
De la ora 19,00 are loc un nou concert online, pe care îl va susține, la Librăria "Cărturești - Operei", Cvartetul Timisonic, format din tineri muzicieni care s-au întâlnit cu ocazia proiectului #ScenadinCartier, răspunzând apelului lansat de către Tribul Artistic la începutul proiectului.
În program: Cvartetul cu pian de Gustav Mahler, dar și piese inedite specifice sezonului de iarnă. Interpretează violonista Georgiana-Marcela Rădulescu, violista Irina Vizir, violoncelistul Petre-Cristian Călin și pianistul Ioan Mihăilescu.
Recitalul poate fi urmărit, de la ora 19,00, și pe pagina de Facebook Radio România Muzical.
Ștefan Costache