Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Concert de Ziua Europei - live de la Sibiu pe pagina de Facebook Radio România Muzical

Publicat: vineri, 8 Mai 2020 , ora 0.00
În 9 mai, pentru a marca Ziua Europei, un grup de artiști din Sibiu organizează un maraton cultural desfășurat online. Evenimentul live va începe sâmbătă la ora 10.00 pe platforma www.livestreamromania.ro și pe pagina de Facebook a postului nostru, Radio România Muzical, cuprinzând recitaluri și momente artistice.
Vor evolua Radu Nechifor, Robert Târnăveanu, Nelu Albu, Alina Bîcă și Adrian Nemțu, împreună cu artiști ai Filarmonicii de Stat Sibiu, ai Teatrului de Balet din Sibiu, dar și cu reprezentanții Centrului pentru Creație ”Junii Sibiului” și ai Casei de Cultură a Studenților.
Evenimentul online are o a doua semnificație: vrea să transmită un mesaj de recunoștință, unitate și solidaritate față de toate cadrele din linia întâi, fie ele locale, naționale sau europene.
„Pandemia cu care ne confruntăm dovedește că ne unește mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată! Suntem departe unii de ceilalți, dar împreună, mai uniți ca niciodată!” - este mesajul oficial al artiștilor care organizează evenimentul.
Irina Cristina Vasilescu