Știri muzicale din țară Înapoi

Continuă 'Horezu Summer Music Academy'

Publicat: marți, 26 Iulie 2016 , ora 0.00

Ediția a II-a "Horezu Summer Music Academy", eveniment organizat de Asociația Culturală "Irina Șațchi" în parteneriat cu Primăria Orașului Horezu și Casa de Cultură "Constantin Brâncoveanu" continuă astăzi, 26 iulie 2016, cu o nouă serie de cursuri de canto, pian, violoncel, cultură și critică muzicală, analiză de partituri, self-management, muzică de cameră. Mentori sunt, între alții, pianistul Viniciu Moroianu, Octavian Lup la violoncel, soprana Georgeta Stoleriu, Lavinia Coman - pentru pian și muzicologie și Nicolae Coman - pentru compoziție și critică muzicală.

Tot astăzi sunt programate recitalul violoncelistului Octavian Lup și prezentarea prof.univ.dr. Lavinia Coman intitulată "Despre audiția muzicală". Locul de desfășurare - Sala de Conferințe a Mănăstirii Arnota, sat Bistrița, jud. Vâlcea; ora de începere - 18:00.

Până în 3 august, participanți din toată țara vor fi îndrumați în cadrul unor cursuri individuale și de grup, iar spre sfârșitul proiectului vor fi organizate recitaluri în diferite locuri mai mult sau mai puțin convenționale din zona Horezu, cu intrare liberă.