Alexandru-Radu Petrescu

Anca Florea
Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, a publicat, de-a lungul anilor, mii de articole, cronici, interviuri în cotidiane si reviste importante, volume în parte inedite - primele studii de iconografie muzicala din România, în "Muzica si imagine", primul volum de interviuri la nivel international în "Reporter printre muzicieni", prima istorie a Operei bucurestene institutionalizate - Opera Româna (publicate 6 vol. - 1921-1981), monografii - Serban Tassian - un senior la Opera Româna, Garbis Zobian - un glas pentru eternitate, Ileana Iliescu - "Viata mea e dansul", Opera da capo (monografie Opera din Timisoara) etc.

A realizat zeci de emisiuni radio si tv, colaborari permanente. A primit premiile Uniunii Compozitorilor, Uniunii Interpretilor, Uniunii Criticilor, Premiul Academiei, medalii, distinctii, precum si Ordinul "Meritul cultural" în grad de cavaler.


Costin Popa
este critic muzical si publicist în Bucuresti, redactor-sef al revistei MELOS, membru fondator al Uniunii Criticilor Muzicali din România si al Asociatiei Presse Musicale Internationale - Paris, autor al volumelor LUDOVIC SPIESS, OPERA ÎN DIRECT, OPERA VIVA si OPERA LIVE, precum si a numeroase cronici si interviuri publicate în cotidiene si periodice din România, în website-uri specializate din România si Franta.

COSTIN POPA este colaborator al Postului România Muzical înca de la înfiintare. Emisiuni realizate: "Ascultati si recunoasteti", "Voci celebre", "Voci celebre în duet" si, în calitate de invitat, "Seara de opera".