ACUM:
12.00
Interpreții Festivalului 'George Enescu' 2021
Marile nume invitate, în înregistrări de referință.
Urmează: 13.00 Info buletin muzical Știrile muzicale ale zilei.
Apoi: 13.05 Polifonii Universal și românesc, creație și interpretare.

Înapoi la: Emisiuni

Grădina de sunete

Grădina de sunete
Duminică, 20 Iunie 2021 , ora 10.00
Grădina de sunete
Sâmbătă, 19 Iunie 2021 , ora 10.00

Pășiți cu încredere în casa în care se cântă - spunea Platon - pentru că Muzica are puterea să facă mai ușoară comunicarea între oameni. Ar trebui să-i urmăm îndemnul de câte ori avem ocazia pentru că într-o lume din ce în ce mai stresată în care timpul se comprimă și bucuriile se împuținează în aceeași măsură, Muzica poate fi o salvare. Ea ne bucură sufletul și ni-l încarcă de frumos; răscolește amintiri, ne dă un strop de speranță, de visare, ajutându-ne să furăm destinului câteva clipe de fericire atât de prețioase.

"Grădina de sunete" este un spațiu în care puteți găsi acele momente pentru suflet. Ce poate fi mai înălțător decât muzica lui Bach... ce poate reda optimismul și speranța mai mult decât o pagină mozartiană... ce-ți poate răscoli sufletul mai mult decât o pagină romantică?

In "Grădina de sunete" vă puteți bucura de frumusețea unor pagini cunoscute și mai puțin cunoscute din literatura muzicală universală ale marilor creatori ai tuturor timpurilor și de interpretarea unor valoroși artiști.

Iată așadar câteva motive pentru a vă afla pe frecvențele Radio România Muzical în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10.00 -12.00.

Realizatori Sorina Bobeico și Ioana Marghita.