ACUM:
7.00
Allegro... de weekend
Un matinal clasic, într-un tempo vivace.
Urmează: 9.50 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.
Apoi: 9.54 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Povestile de succes ale muzicii Înapoi la: Emisiuni

Dialog cu pianistul și dirijorul Christian Zacharias (II)

Publicat: Duminică, 22 Noiembrie 2009 , ora 10.30
Cu firea sa deschisă, amabilitatea înnăscută, zâmbetul afabil și mai presus de toate cu seriile sale de concerte formidabile, pianistul și dirijorul Christian Zacharias a devenit unul dintre preferatii iubitorilor de muzică din România. Este destul să urmărești un singur concert al lui și te vei molipsi de admirația ce pare căpăta o formă concretă în sală. Tineri în blugi laolaltă cu doamne de trecute de prima tinerețe, dar coborâte parcă din cataloagele de modă, pot deveni membri egali al unui fan club, organizat ad hoc.

Chiar dacă nu ești specialist într-ale muzicii, este imposibil să nu te câștige cu jovialitatea lui, cu generozitatea cu care oferă bisuri, cu complexitatea și diversitatea programelor sale de concert, cu rafinamentul interpretărilor.

Dacă ați urmărit emisiunea anterioară, nu trebuie să vă mai conving. Dacă nu ați făcut-o, vă aștept la întâlnirea de duminică, 22 noiembrie, de la ora 10.30.

Pentru înscrierea în fan clubul Christian Zacharias, accesați site-ul muzical.radioromania.ro sau deschideți radio-ul pe frecvența cunoscută.

Monica Isacescu