Înapoi la: Emisiuni

Beautiful minds cu Ștefan Costache

Interviu cu violoncelistul Marin Cazacu, manager al Filarmonicii 'George Enescu' din București
Marți, 6 Iunie 2023 , ora 8.45
Interviu cu violistul Traian Boală, membru al cvartetului 'Arcadia'
Marți, 23 Mai 2023 , ora 8.45
Cvartetul "Arcadia" este binecunoscut în domeniul muzicii camerale românești - motiv pentru care violistul Traian Boală, membru al ansamblului, este invitatul săptămânii în cadrul rubricii "Beautiful minds", realizate de Petre Fugaciu.

Ce stă în spatele unei cariere de succes, indiferent de domeniu? Ce ne motivează, ce ne face să mergem înainte? Care este partea invizibilă a unei cariere desfășurate în lumina reflectoarelor?

Exemplul muzicienilor pe care-i admirăm pe marile scene poate fi revelator pentru oricare tânăr profesionist, aflat în căutare de modele. Ce concluzie este posibil să tragem la finalul acestui serial de interviuri, pe care le puteți asculta la Radio România Muzical bilunar, începând cu 5 septembrie? Cel mai probabil, că talentul este doar 10% și 90% este muncă, așa cum spunea și George Enescu; că seriozitatea, dăruirea și pasiunea, dar și un pic de noroc, au un rol primordial. 

Marțea, de la ora 8.45, în reluare joi, de la ora 18.15, aveți întâlnire cu oameni speciali - Beautiful minds - de la care avem atât de multe de învățat.  

Ștefan Costache