ACUM:
13.00
Polifonii
Universal și românesc, creație și interpretare.
Urmează: 14.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 15.00 Concerte de 5 stele primite prin Uniunea Europeană de Radio

Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Grand Cinema Digiplex propune cele mai așteptate evenimente culturale pentru următoarea perioadă

Publicat: marți, 21 Mai 2013 , ora 15.06

În următoarea perioadă, Grand Cinema Digiplex oferă publicului iubitor de evenimente premium, o nouă agendă culturală. Cinematograful din Băneasa Shopping City aduce în sălile de cinema cele mai grandioase spectacole de operă și balet din întreaga lume. Reprezentații ale teatrelor celebre Royal Opera House, Teatrul Balshoi sau Nederlands Dans Theatre vor putea fi urmărite în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex.

"La Donna del Lago" va fi transmis în direct pe 27 mai - ora 20.45 - de la Royal Opera House din Londra. Pentru cei care își doresc experiențe unice, prima în agenda culturală a acestei luni este, una dintre cele mai strălucite opere romantice italiene. Spectacolul se bazează pe poemul "The Lady of the Lake" de Sir Walter Scott.

Spectacolele trupei Nederlands Dans Theatre vor fi transmise pe 30 mai - ora 21.00 în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex. Acompaniați de Holland Symphonia, talentații artiști din trupa olandeză îi invită pe iubitorii dansului contemporan să urmărească o ultimă reprezentație a acestui sezon, un impresionant spectacol de balet abstract, dar narativ.

"Lacul Lebedelor" va fi transmis în direct pe 6 iunie - ora 20.30 - de la Teatrul Mariinsky din Sankt Petersburg în format 3D. La începutul lunii iunie, cei care iubesc baletul se vor putea bucura de punerea în scenă a renumitei piese de balet. Aceasta va îmbina arta clasică și tehnologia modernă pentru a da naștere unui spectacol inedit.

"Glorianna" va fi transmisă în direct pe 24 iunie - ora 21.15 - de la Royal Opera House din Londra. Această piesă de operă în 3 acte are în prim plan relația Reginei Virgine Elizabeta cu Earl de Essex, portretizând totodată curtea Tudorilor și tensiunea dintre afacerile de stat și intrigile emoționale.