ACUM:
14.00
Concertele lumii
Primite prin intermediul Uniunii Europene de Radio.
Urmează: 15.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 15.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Programul Festivalului "Viata e frumoasa"

Publicat: luni, 12 Noiembrie 2012 , ora 20.39

În programul Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului Muzical "Viața e frumoasă" figurează și astăzi concerte, ateliere, conferințe și spectacole. De la ora 17,00, evoluează din nou, în Centrul Vechi al Capitalei, formația de jazz "Old Fish Jazz Band" din Germania. O oră mai târziu, Teatrul Țăndărică găzduiește un spectacol pentru copii, "Micul Prinț" oferit de Teatrul de păpuși din Armenia. Iar Grigore Leșe propune, în studioul « Alfred Alessandrescu", de la sediul Radio România, programul intitulat "Doina - de la Unesco la Uitare".

De la ora 19,00 se vor desfășura alte trei manifestări - un concert de muzică religioasă susținut de Corul Teatrului Național de Operetă "Ion Dacian" la Biserica Sf Elefterie, spectacolul "Voievodul țiganilor" de Johann Strauss - fiul, prezentat de Teatrul Național Academic de Operetă din Kiev, în regia lui Bogdan Strutynskyi și un spectacol intitulat "I am America" de Jerzy Grotowski și Thomas Richards. Ultimele două reprezentații amintite vor avea loc la Opera Națională Română și, respectiv, la Teatrul Odeon din București.

Cea de-a cincea ediție a Festivalului "Viața e frumoasă" organizat de Teatrul "Ion Dacian" se va încheia în 18 noiembrie.