ACUM:
19.00
Stagiunea muzicală Radio
În direct, Orchestra Națională Radio.
Urmează: 21.00 Scena europeană Înregistrări sau concerte în direct.
Apoi: 23.30 Sunete contemporane Incursiune în lumea muzicii contemporane românești.

Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi

Publicat: marți, 22 Mai 2012 , ora 6.19
Trei momente figurează in agenda de astăzi a Săptămanii Internaţionale a Muzicii Noi. In Aula Palatului Cantacuzino, Ansamblul DevotioModerna cantă intr-un concert intitulat "Ah Celan! - muzică pentru puţine voci şi instrumente". Formaţia interpretează, de la ora 17,00, lucrări de Gabriel Iranyi, Carmen Carneci, Wolfgang Rihm, Adrian Enescu, Mihai Măniceanu. Recită actriţa Adina Popescu.

In Sala Studio a Operei Naţionale Bucureşti, Free Sound Group vă aşteaptă la un spectacol cu papagali, canari şi muzică cu titlul "Kaoss Birds in NowHere?sville - Papageno şi Papagena in oraşul lui Acum şi Aici". Spectacolul, avand un concept vizual semnat Raluca Ghideanu şi realizat in parteneriat cu Opera bucureşteană, incepe la ora 19,00.

Iar de la ora 21,00, Săptămana Internaţională a Muzicii Noi se incheie la Muzeul Ţăranului Roman cu o seară in alb-negru: expoziţie de fotografie Sabina Ulubeanu şi un concert cameral susţinut de flautista Ana Chifu, violoncelistul Eugen Bogdan Popa, fagotistul Laurenţiu Darie şi clarinetistul Răzvan Poptean. In program - creaţii de Sabina Ulubeanu, Cristian Bence-Muk, Ciprian Pop, Şerban Marcu, Răzvan Metea.