ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Vibrate!festival Brasov începe astăzi

Publicat: duminică, 7 Iunie 2015 , ora 0.00
Prima ediție a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră și Arte Vibrate!festival se desfășoară la Brașov, între 7 și 14 iunie. 15 muzicieni din Marea Britanie, Italia, Spania, Rusia, Germania, Ucraina, Italia și România vor fi prezenți la Brașov. Deschiderea festivalului are loc astazi, 7 iunie 2015, la Biserica romano-catolică Sf. Petru și Pavel și va prilejui o frumoasă întâlnire cu un proiect educațional al celebrului dirijor Ion Marin și al Corului național de cameră 'Madrigal': corul de copii 'Cantus Mundi'.
Timp de o săptămână, Vibrate!festival propune o abordare nouă a muzicii de cameră și a artei spectacolului. Frumusețea patrimoniului arhitectural al Brașovului, dialogul cu un public divers și dialogul dintre muzică și arte sunt cele trei direcții principale ale festivalului.
Vibrate!festival este organizat de Asociația Culturală ”Paul Constantinescu”. Are ca partener principal Primăria Brașov, fiind unul din proiectele finanțate de Consiliul Local Brașov, iar ca și co-organizator Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură.
Festivalul este susținător al candidaturii Brașovului pentru Capitala Europeană a Culturii – 2021.