Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Teatrelli invită publicul la o experiență unică: aceea de a participa ca spectatori-voluntari la filmarea producției "Maria de Buenos Aires", semnată de Răzvan Mazilu

Publicat: sâmbătă, 20 August 2022 , ora 12.36


creart/Teatrelli caută 30 de spectatori-voluntari care să fie prezenți pe 7 și pe 8 septembrie la filmarea unuia dintre cele mai apreciate spectacole din București,"Maria de Buenos Aires", semnat de Răzvan Mazilu, o producție de musical unică în România.


"Maria de Buenos Aires"
este o explozie de culoare, magie, senzualitate și tango, în acordurile muzicii lui Astor Piazzolla și într-un decor care recreează atmosfera decadentă a orașului Buenos Aires de la începutul secolului XX. Spectacolul-eveniment poartă semnătura inconfundabilă a lui Răzvan Mazilu.

Filmările vor avea loc la Teatrelli (Piața Lahovari nr. 7) și se vor desfășura în intervalul orar 12.00 - 21.00, atât în data de 7, cât și în data de 8 septembrie, participarea fiind necesară în ambele zile de filmare. Spectatorii-voluntari care își doresc să facă parte din această poveste, în calitate de public, și să descopere cum se desfășoară filmările unei producții de musical, în regia lui Răzvan Mazilu, se pot înscrie printr-un email la adresa teatrelli@creart.ro, până pe 31 august.

"Maria de Buenos Aires" reunește o distribuție de excepție și orchestră live. Spectacolul îi are în rolurile principale pe Ana Bianca Popescu, Gheorghe Visu și Lucian Ionescu și se bucură de participarea lui Emy Drăgoi la acordeon. Decorul este imaginat de Dragoș Buhagiar, cel mai premiat scenograf român.

Pentru rolul "Mariei", Ana Bianca Popescu a fost nominalizată la premiul UNITER 2022 pentru cea mai bună actriță în rol principal. Tot în acest an, Răzvan Mazilu a fost distins cu Premiul special UNITER pentru dezvoltarea spectacolului de musical în România.


Despre Teatrelli

Teatrelli este un proiect al Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București - creart. Ca spațiu cultural alternativ dedicat artelor spectacolului, Teatrelli se dezvoltă, din punct de vedere al strategiei curatoriale, într-un laborator artistic cu public, axat pe producții inovatoare de teatru și dans, serii de performance-uri work in progress, precum și de dialoguri culturale. Structura modulară a sălii permite ca fiecare nou spectacol să modifice set-up-ul spațiului, invitând publicul să descopere noi modalități de a experimenta și a recepta teatrul.www.teatrelli.com / https://www.facebook.com/teatrelli/www.instagram.com/teatrelli/