Arhivă : Agenda de concert Înapoi

"Gala International Ballet Summer Camp", pe scena Operei Naționale București

Publicat: vineri, 8 Iulie 2022 , ora 9.15

Opera Națională București prezintă sâmbătă, 9 iulie, ora 17:00, "Gala International Ballet Summer Camp". Spectacolul este susținut de către copiii care au obținut anul acesta premii importante la competițiile naționale și internaționale.

În Stagiunea Centenară, Opera Națională București a creat programe cultural - educaționale menite să atragă tânăra generație în activitățile operei. Susținerea tinerilor coregrafi și balerini rămâne unul dintre obiectivele instituției. Conștientizând importanța fenomenului coregrafic în general și a baletului în particular, pentru comunitate și sprijinul pentru idei comune în interes public, Opera Națională București organizează în parteneriat cu Teatrul Metropolitan "Gala International Ballet Summer Camp".

"Ballet Summer Camp" celebrează al 3-lea an de activitate, iar unii dintre cei mai buni coregrafi din întreaga lume vor fi prezenți la acest eveniement. Totodată suntem onorați de prezența personalităților din lumea dansului cum ar fi Stephen Delattre, Siner Gonenc Boquin, Vladimir Shishov, Anita Young, Tania Fairbairn și Heba Mostafa.

Director artistic al "Ballet Summer Camp" este Cătălina Tudor, fondatoarea Casei de Balet București, coregraf și promotor al tinerei generații de balerini, și în calitate de profesor este Valentin Stoica, care de asemenea, este și prim-solist al Operei Naționale București.

Bilete pe http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.