Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Artiști consacrați ai muzicii jazz autohtone vor susține sesiuni de muzică live în fiecare weekend al lunii iunie, la Colosseum Mall

Publicat: joi, 26 Mai 2022 , ora 15.04


Colosseum Mall invită bucureștenii la Jazz Together Now, o serie de concerte live de muzică jazz ce vor avea loc în incinta centrului comercial, în fiecare weekend al lunii iunie, între orele 18:00-20:00. Sesiunile de muzică jazz vor fi susținute de unii dintre cei mai talentați artiști autohtoni ai momentului.

Astfel, vizitatorii centrului comercial și iubitorii muzicii jazz vor avea ocazia de a-i vedea pe scena Jazz Together Now pe Adrian Nour & Band, Sorin Romanescu, Ciprian Pop, Paolo Profeti și Bourbon Jazz Unit.

Irina Mircioiu, Marketing Manager, Colosseum Mall: « Muzica ne inspiră și ne ajută să fim în armonie unii cu ceilalți. Prin intermediul campaniei Jazz Together Now, ne propunem să aducem mai aproape de clienții noștri muzica jazz, care, contrar percepției generale, este un gen de muzică popular, cu sunete și ritmuri încântătoare. Credem că proiectele culturale joacă un rol foarte important în viața omului contemporan și vom continua să susținem astfel de inițiative»

Adrian Nour este un artist complet, care s-a dedicat muzicii și dansului, fiind unul din cei mai activi interpreți pe scena artistică românească. Printre spectacolele în care a jucat se numără "Burghezul Gentilom" "Don Quijote" "Lecția" "O noapte furtunoasă" "Royal fashion "Paris, mon amour" și , "Romeo și Julieta". Artistul a avut numeroase participări la workshop-uri teatrale și festivaluri, și a câștigat o serie de premii, precum premiul pentru cel mai bun moment coregrafic din musicalul "Singing in the rain" în cadrul concursului Trofeul "Ion Dacian" pentru Tineri Interpreți.

Sorin Romanescu este considerat unul dintre cei mai reprezentativi chitariști de jazz din peisajul autohton, fiind prezent pe scenele celor mai importante festivalui de gen din țară și din străinătate. Sorin Romanescu a colaborat cu cei mai cunoscuți muzicieni români de jazz și a contribuit la realizarea a peste douăzeci de albume. Deși genul predilect este jazzul, artistul a contribuit si la realizarea unor albume de rock, blues, folk sau muzică contemporană și a compus coloane sonore pentru filme.

Ciprian Pop este unul dintre cei mai apreciați chitariști de jazz din România. Anii de studiu în domeniul muzicii jazz, precum și pasiunea pentru acest gen muzical, i-au oferit artistului o serie de premii și distinctii în cadrul unor festivaluri de renume. Ciprian Pop a susținut numeroase concerte cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristian Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion, Alex Man și multi alți artiști consacrați.

Paolo Profeti este un saxofonist și compozitor italian ce a devenit în ultimii ani o parte integrantă a scenei românești de jazz. Paolo este membru al Bucharest Jazz Orchestra și colaborează de asemenea cu Big Band Radio, condusă de Ionel Tudor, împreună cu care a participat la înregistrarea albumului "Live!", având-o ca solistă pe Luiza Zan. Nu în ultimul rând, se regăsește ca sideman pe albumul "On the Road" al trupei Jazzybirds precum și pe albumul albumul omonim VRTW al trupei Kosmic Blues. A colaborat și colaborează în mod constant cu muzicieni de calibru precum Răzvan Cojanu, George Natsis, Iulian Nicolau, Ciprian Pop, Vlad Popescu, Sorin Romanescu, Nicolas Simion, Cristian Soleanu, Albert Tajti, Mircea Tiberian și alții. Paolo Profeti este unul din membrii fondatori al trupei Nopame.

Bourbon Jazz Unit și-a început parcursul în 2007, ca ansamblu instrumental, ulterior adăugându-și vocea solistă, fapt ce a permis abordarea unui sound nou, personalizat. Georgiana Popescu voce, Alex Șveț pian si voce, Cirpian Parghel contrabas și Șerban Balaban cajon, formează unul din cele mai promițătoare ansambluri tinere din spațiul jazzistic românesc.

Programul evenimentelor Jazz Together Now - Colosseum Mall

4 iunie - Adrian Nour & Band (voce, chitară și contrabas)

11 iunie - Sorin Romanescu (chitară) și Ciprian Pop (chitară)

18 iunie - Paolo Profeti (saxofon) și Ciprian Pop (chitară)

25 iunie - Bourbon Jazz Unit (voce, pian, cajon)

Pentru mai detalii despre Colosseum Mall vă invităm să accesați noul website: www.thecolosseum.ro.

###

Colosseum Mall - Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum Mall oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470, precum și a tramvaiului 45. Printre principalele branduri găzduite de Colosseum Mall se află: Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, Sinsay, New Yorker, Deichmann, CCC, Happy Cinema, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas, Nala Cosmetics, Penti, English Home, Ac&Co, Colin's, Smyk All for Kids, Noriel, Mumuso, Optiblu, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Vibe Cafe, Uncle John, So Coffee, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Expressions Beauty & Body Care, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.